Hverdag


Siste dag før skolestart

Hallo! Nå er det siste dag før jeg starter på skolen igjen. Av alle forventninger gleder jeg meg veldig til skolen, jeg har lyst til å fokusere mye på skole, lekser å bare få meg en bra utdanning. Skal gå design dette året og for å ta opp alle fagene omtrent, så må gå med 97erne, men jeg er venn med og kjenner de fleste i klassen, så det kommer bare til å bli kjempe morsomt! I dag har jeg bare slappet av, er litt småsyk så orker ikke så mye, skulle egentlig se kompisen min sin fotballkamp, men orker ikke det heller. Eneste jeg skal i dag er å rydde litt småting på rommet, så legge meg igjen, sånn at jeg klarer å stå opp tidlig imorgen. Imorgen kommer Frida til meg, så skal vi dra sammen til skolen å møte Nanna, og en haug av andre folk. gledermeg, er i lykkerus.


Gleder du deg til skolen?

Hyttetur

Heihei! 

Nå har jeg og Elise vært her to dager og gutta kom igår. Har vært kjempekoselig! Vi har spilt masse kort, slappet av og snakket. Ikke så mye å finne på når været er helvette. Vi sover i anekset hvor det er helt nytt, tenkte å vise rommet jeg og Elise sover på, der det fikset med seng osv, andre rommet er helt tomt.


Hva syns du?

Laziness

Heihei. Idag har jeg ikke gjort noe som helst. Har sovet kjempelenge og egentlig bare slappet av. Det mest fornuftige jeg har gjort i dag er å spise mat. Har sett litt på tv og ellers bare suset på pcen. Virkelig laziness dag. Resten av dagen skal jeg være flink å hjelpe til med middagen, være litt med Ole Magnus og bare kose meg med familien, kan være jeg kommer til å stikke til pat i dag, men er kjempesliten så er usikker på om jeg kan eller orker. Nå sitter jeg å ser på tv med storesøss. Dere kan gjerne komme med bloggtips til meg, for jeg begynner å gå veldig tom for idèer!


Hva skal du idag? 


 

Hestefyllt dag

Heihei! Idag har jeg vært i stallen å bare kost meg kjempe masse med Svarten. Red han ca. 30 min på utebanen, dressur. Pga. Forkalkninger i bakbeina kan jeg ikke ri han tungt så ble en lett og fin trening, følte også han hørte mye mer på meg idag. Har kun ridd han noen få ganger før denne, og følte han og jeg klaffer bare mer og mer sammen, en sinnsykt digg følelse. Var i stallen kanskje 3 timer til sammen sammen med Per Olav (mannen til søss) Ole Magnus som er tantebarnet mitt og Eivin og Olive. Var sinnsykt fint vær idag og, ikke for varmt og ikke for kaldt, akkuratt perfekt. Verdens beste Svarten, ååå - herlige dølagampen.

I og med at jeg rir Sugar også, selvom jeg ikke red han idag, så slenger jeg med noen knips jeg tok av han i stad og. Utrolig søte Sugar. 

Resten av dagen idag har jeg brukt på familiemiddag og vært en tur hos Patrick. Hos Patrick slappet vi kun av med instagram, vifte og slappet av. Var så varmt, derfor vifte. Har ikke sett han på leeenge i og med at han har vært i Spania, så var utrolig chill å se han igjen. Herlige gutten. Nå og utover skal jeg slappe av og finne noe mat, sulter ihjel.

Hva syns du om bildene?


 

Stalldag med familie + to til

Heihei! Idag klarte jeg å stå opp kvart over ni, men vurderer på mitt sterkeste å legge meg tilbake i sengen å sove en times tid til. Idag skal jeg i stallen og mannen til søss og Ole Magnus skal bli med, Olive og Eivind skal bli med, kommer til å bli kjempekoselig. Eivin er en enn av Søss og mannen og Olive er dattra hannes. Idag skal jeg ri litt lett dressur på banen, Svarten har forkalkningen i bakbeina så kan ikke ri han så hardt desverre, men kan trene han litt. Har ikke ridd han på lenge nå, så gleder meg veldig til å ri, kommer til å bli kjempekoselig. Skal dokumentere med masse bilder, så ser ikke bortifra at det kommer bilder på hest.no eller her. Dere alle får ha en god dag og kose dere masse!

Hva skal du idag?


 

My better half


Elise kan jeg på hånden på hjertet si er min bedre halvdel, skal ikke være klein og klisjè men vet faen ikke hva jeg skulle gjort uten den jenta.


Tre måneder med deg kind off i strekk, har vært mine tre beste måneder i livet. Det å våkne ved siden av deg, det å klage til deg, det å ha det gøy med deg, alle photoshootene vi har hatt, alle teite ting vi har gjort, alle sangene vi har synget sammen, alle kleine samtaler vi har hatt og alle gode minner vi har hatt. 3 måneder i strekk uten en eneste diskusjon, wow - det er ikke mange jenter som får til. Jeg digger deg Elise Mariel, du er virkelig ubeskrivelig.

hits