juli 2013


Laziness

Heihei. Idag har jeg ikke gjort noe som helst. Har sovet kjempelenge og egentlig bare slappet av. Det mest fornuftige jeg har gjort i dag er å spise mat. Har sett litt på tv og ellers bare suset på pcen. Virkelig laziness dag. Resten av dagen skal jeg være flink å hjelpe til med middagen, være litt med Ole Magnus og bare kose meg med familien, kan være jeg kommer til å stikke til pat i dag, men er kjempesliten så er usikker på om jeg kan eller orker. Nå sitter jeg å ser på tv med storesøss. Dere kan gjerne komme med bloggtips til meg, for jeg begynner å gå veldig tom for idèer!


Hva skal du idag? 


 

Hestefyllt dag

Heihei! Idag har jeg vært i stallen å bare kost meg kjempe masse med Svarten. Red han ca. 30 min på utebanen, dressur. Pga. Forkalkninger i bakbeina kan jeg ikke ri han tungt så ble en lett og fin trening, følte også han hørte mye mer på meg idag. Har kun ridd han noen få ganger før denne, og følte han og jeg klaffer bare mer og mer sammen, en sinnsykt digg følelse. Var i stallen kanskje 3 timer til sammen sammen med Per Olav (mannen til søss) Ole Magnus som er tantebarnet mitt og Eivin og Olive. Var sinnsykt fint vær idag og, ikke for varmt og ikke for kaldt, akkuratt perfekt. Verdens beste Svarten, ååå - herlige dølagampen.

I og med at jeg rir Sugar også, selvom jeg ikke red han idag, så slenger jeg med noen knips jeg tok av han i stad og. Utrolig søte Sugar. 

Resten av dagen idag har jeg brukt på familiemiddag og vært en tur hos Patrick. Hos Patrick slappet vi kun av med instagram, vifte og slappet av. Var så varmt, derfor vifte. Har ikke sett han på leeenge i og med at han har vært i Spania, så var utrolig chill å se han igjen. Herlige gutten. Nå og utover skal jeg slappe av og finne noe mat, sulter ihjel.

Hva syns du om bildene?


 

Stalldag med familie + to til

Heihei! Idag klarte jeg å stå opp kvart over ni, men vurderer på mitt sterkeste å legge meg tilbake i sengen å sove en times tid til. Idag skal jeg i stallen og mannen til søss og Ole Magnus skal bli med, Olive og Eivind skal bli med, kommer til å bli kjempekoselig. Eivin er en enn av Søss og mannen og Olive er dattra hannes. Idag skal jeg ri litt lett dressur på banen, Svarten har forkalkningen i bakbeina så kan ikke ri han så hardt desverre, men kan trene han litt. Har ikke ridd han på lenge nå, så gleder meg veldig til å ri, kommer til å bli kjempekoselig. Skal dokumentere med masse bilder, så ser ikke bortifra at det kommer bilder på hest.no eller her. Dere alle får ha en god dag og kose dere masse!

Hva skal du idag?


 

My better half


Elise kan jeg på hånden på hjertet si er min bedre halvdel, skal ikke være klein og klisjè men vet faen ikke hva jeg skulle gjort uten den jenta.


Tre måneder med deg kind off i strekk, har vært mine tre beste måneder i livet. Det å våkne ved siden av deg, det å klage til deg, det å ha det gøy med deg, alle photoshootene vi har hatt, alle teite ting vi har gjort, alle sangene vi har synget sammen, alle kleine samtaler vi har hatt og alle gode minner vi har hatt. 3 måneder i strekk uten en eneste diskusjon, wow - det er ikke mange jenter som får til. Jeg digger deg Elise Mariel, du er virkelig ubeskrivelig.

A picture says a thousand words

Heihei! For noen dager tilbake tok jeg noen bilder av mine kompiser John Christoffer (Johnkern, men som jeg kaller han Runkern) og Robin P. Elise har en veldig fin vei hvor man kan ta masse fine bilder, og henne bor kind off i skogen ish, sinnsykt fint sted og et nydelig hus henne har. Misunner boplassen hennes kjempe. Er så fint utenfor og innenfor i huset hennes, veldig "home and cottish" stil inne og uteområdet hennes er bare idyllisk uansett hvor man ser! Bildene er tatt av meg med Canon EOS 1000D og telelinse 55-200 mm. Redigert i Photoshop CS6.

Hva syns du om bildene?
Robin til venstre, Johnkern til høyre
 


 

Spørsmålsrunde #2

Hallo og god natt, klokken passerer halv tre men jeg og Elise er fremdeles ikke i sengs. Tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde og denne gangen svarer jeg på video. Elise har speilrefleks som filmer så tipper jeg får låne hennes kamera til det, så kan henne f.eks stille spørsmålene. Du kan godt spørre om alt som faller deg inn, men det er grenser på hva jeg kommer til å svare om, du skjønner vel selv hva som er relevant å spørre om. 
hits